2010. december 16., csütörtök

Kipingálva




Az épületet távolabbról már megmutattam a Kijevi rétegek című bejegyzésemben, most közelebbről is meglehet csodálni a házat és a mesterművet az oldalán. J

Ennek festett az oldala, de a városban járva-kelve nem egy épületet láttam már, aminek színes mozaik volt az oldalán - igazi szocialista remekművek! J Holnap (remélhetőleg) az egyikhez el is zarándokolok és lefotózom. Ezért is szeretem Kijevet, mert nagyon sokrétű-sokszínű!

10 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy majd mások megköveznek érte, de nekem tetszik ez a remekmű az oldalán. A ház nem, mert annyiféle "házifuser" munka van rajta, hogy az így, ebben a formában gáz, de a festmény sztem sokat javít az összhatáson. Szépen mutattad be, szokás szerint. :)

    VálaszTörlés
  2. Én nem kövezlek meg: maga az épület nekem sem tetszik, de a "pingálás" igen :-)
    A házifuserával is egyetértek - rémes! Csodaszép, cári időkben épült házakat csúfítanak el itt - leginkább azzal, hogy különféle módon beépítik az erkélyeket, a lehető legcsúnyábban és egyáltalán nem a ház stílusában :-(

    VálaszTörlés
  3. Vivien!Mit is mondjak?Nagyon jó képek!Olyan, mintha ott állnék én is. Tetszik, hogy kissé borongósak, a felhők, a női alak, és a piros autó jó kiegészítői a képeknek!Gratula!

    VálaszTörlés
  4. Talán most nem indokolt az elszínezés... az meg csak én vagyok, hogy nagyon zavar az ilyen fotóknál a perspektivikus torzítás. Minden másban egyet értek mindenkivel :)

    VálaszTörlés
  5. Az első kép tetszik jobban, talán a piros autó miatt :)
    Itt is elterjedhetne az üres tűzfalak festményekkel vagy grafikákkal való díszítése, sokat javít egy "semmilyen" kinézetű épületen!
    Szerintem megérné összegyűjtened egy pár fotót ezekről az alkotásokról (ház nélkül), érdekesen néznének ki egymás mellett! Mit gondolsz kedves Vivien? :)

    A perspektívikus torzítás szerintem relatív dolog, van olyan kép aminek kifejezetten jót tesz, és van amelyik jobban nézne ki "egyenesen". Ki-ki döntse el ízlése szerint! :)

    VálaszTörlés
  6. Az eredeti színekkel nekem nagyon semmilyen volt a kép, ezért dolgoztam át.
    Perspektivikus torzítás... Volt idő, amikor kínosan korrigáltam az összes képemnél, de amióta nagylátóval is fotózok, már nem nagyon korrigálom a dőlést. Persze vannak olyan képek, amik igénylik a korrekciót, de ez már nagyon szubjektív, hogy kinek melyik fotó ilyen :-)

    Lesznek még fotók pingált-díszes épületekről. Igyekszem, magukat a mesterműveket is külön lefotózni, aztán meglátjuk, lehet-e valamit kezdeni a gyűjteménnyel :-)

    Thanx for your visit! :-)

    VálaszTörlés
  7. Igy kissé szürreális lett a kép de pont ez az ami megfog. Egyszóval tetszik a pingálás :-o)
    Grtaula

    VálaszTörlés
  8. Nagyon hangulatos fotók. És kell az ember a képre, nagyon feldobja.

    VálaszTörlés
  9. Nekem is a 2. tetszik... mert van élet rajta

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...