2010. december 23., csütörtök

Féléves terv - avagy a papagáj lépcsőház








Amint megláttam a lépcsőházat, azonnal megfogott élénk, papagájra emlékeztető színe. Kb. féléve mondogattam már, hogy ezt a lépcsőházat le kell fotóznom. Végül megtörtént. Nem igazán tudom, miért tartott ennyi ideig, mert az épület úgy 3 percnyi sétára van a lakásunktól ;-) Hát így lett ez féléves terv...  Sikerült teljesen átfagynom a fotózás alatt, de a lényeg, hogy a terv végre megvalósult :-)

Gondolom, Kijevi éveim alatt lesznek még rövidebb-hosszabb távú terveim - remélhetőleg az eredmény itt landol majd a blogon.

11 megjegyzés:

  1. Még jó hogy nem az 5 éves tervben volt benne, mert akkor várhattunk volna:)

    VálaszTörlés
  2. Látványos belső tér - az első fotó tetszik a legjobban!
    Üdv és szép fényeket!

    VálaszTörlés
  3. Tényleg érdekes kivilágítással rendelkezik az épület.
    A fotók nagyon jók, a két utolsó a kedvencem.

    más: Ti mikor díszítitek fel a karácsonyfát? Ottani vagy hazai szokás szerint?

    VálaszTörlés
  4. természetesen a hazai szokások szerint holnap lesz a karifa díszítése :-) de a pravoszláv karácsonyt is ünnepeljük majd :-) bővebben majd a karácsonyi bejegyzésben.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is az első violt első látásra a kedvencem, amúgy meg szép sorozat. Szeretem, ahogy „rácsodálkozol” Kijevre. Kifejezetten évezem, ahogyan elmeséled szemlélődéseidet.

    VálaszTörlés
  6. Valóban nagyon csili-vili lépcsőházat találtál. Én sem különcködök, nekem is az első tetszik a legjobban, szépen, szabályosan szerkesztetted.
    Van így az ember, hogy egyszer támad egy ötlete, aztán csak ki kell várni, hogy eljöjjön a megfelelő pillanat a megvalósításához. Nekem is van jelenleg négy konkrét tervem elraktározva a gondolataimba.

    VálaszTörlés
  7. Szia Vivi, nekem is az 1ső tetszik legjobban. Nagyon kiváncsi lennék, h milyen ez az épület nappal? Akkor is ilyen jól néz ki, vagy a világítás, esti fények és a kompozíció teszi "naggyá"?

    VálaszTörlés
  8. Igazándiból nappal már nem nagy szám az épület, a lépcsőház meg pláne nem...

    VálaszTörlés
  9. Jópofa a hullámzó rácsozat :) Én is leragadtam az elsőnél :)

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...