2011. január 5., szerda

Ünnepi díszkivilágítás a Krescsatyikon

Múltkor, mikor kimentem a karácsonyi bejegyzéshez lefotózni Kijev város fenyőfáját, olyan csodaszép kivilágítás fogadott a Krescsatyik utcában, hogy tátva maradt a szám. Őszintén mondom, hogy régen láttam ilyen szépet, ami ilyen hatással volt rám! Éjszaka volt már, nagyon hideg, és másnap páromnak munka, ezért akkor csak a fát fotóztam le és nagyon fájó szívvel hagytam ott a Krescsatyikot. Később, amikor ágyba kerültem és becsuktam a szemem, a csodaszép utcát láttam - mintha Jégkirálnyő birodalmában sétáltam volna :-)

Persze alig vártam, hogy visszamenjek és fotózhassak. És második alkalommal sem volt kisebb hatással rám. Most is nagyon hideg volt, az ujjaim a kesztyűben merevre fagytak, ezért nagyon sietve fotóztam.



















5 megjegyzés:

  1. Na pont ezért utálom s téli fotózást! Persze az eredmény megérné, mint itt is, de én már nehezen szánom rá magam. :))

    VálaszTörlés
  2. Nem szeretem a túlzott fényességet, főleg nem így, karácsony tájékán, de mindenképpen jól megláttad, tényleg jégkirálynő birodalma!

    VálaszTörlés
  3. Van itt is csicsa bőven :) A tél meg ezzel jár. Néha megéri, néha nem... (Most pl. igen, sokunknak érdekes lehet, mégha kicsit émelyítő is a látvány.
    Neked lassan megjön a pravoszláv Jézuska :D

    VálaszTörlés
  4. Én szeretem az ünnepi díszkivilágítást, persze csak ha ízlésesen van megvalósítva. Nos, a Kijevi fénypompát látva elég vegyes a kép...
    A Milka karácsonyfával semmiképp sem tudok kibékülni :)
    A képek viszont szépek!

    VálaszTörlés
  5. Eléggé sokféle színt használtak tényleg, ettől kissé giccsesnek hat a díszítés. A hatodik fotón kék és fehér szerepel csupán ezért nekem az tetszik a legjobban. A többi is, mint fotó, jó.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...