2011. január 10., hétfő

Hölgyek, nagy H betűvel :-)








Mi tagadás, a kijevi nők többsége "igazi" nő. Korosztálytól függetlenül nagyon adnak magukra, csinosan, stílusosan öltöznek. És - ahogy az első képen is látszik - tudják is viselni a gondosan összeválogatott darabokat. Nem ám roggyantan, görbeháttal várják a buszt - emelt fővel, egyenes háttal. J 

És bizony, itt ilyen magassarkú topánkákban járunk. Első ránézésre (legalábbis női szemmel) félelmetes, de egyáltalán nem olyan kényelmetlen, mint amilyennek látszik. És a pasik imádják! Úgyhogy az én csizma/cipőtáram is megújult. J 

8 megjegyzés:

  1. Az első kép nagyon tetszik! Igazi úrihölgy! :)

    VálaszTörlés
  2. Látom az embereket is célbavetted.:-)
    Jellegzetes arcokat örökítettél meg ebben a sorozatban, nekem is az első kép tetszik a legjobban: A hölgy arcmimikájától kezdve a ruházatán keresztül a tartásáig minden felsőbbrendüségérzésre utal.

    VálaszTörlés
  3. Úgy látom, a szőrme cuccok még minig divatban vannak.
    Persze ott a nagy hideg miatt kell is. A magassarkú lábbelik nagyon nőiesek, tényleg jól öltözöttek a Hölgyek!

    VálaszTörlés
  4. Vicces, hogy az emberek Ukrajnát nagy hideghez kötik. Pedig kb. olyan az időjárás, mint Magyarországon. Nyáron pl. szünet nélkül 35-37 fok volt. Ezen a télen meg mínusz 13 foknál még nem volt hidegebb. Most pl. napok óta nulla és plusz 3 fok között van. Szóval nincs itt sokkal hidegebb, mint odahaza :-)

    VálaszTörlés
  5. Igazán arisztokratikus az első képen lévő hölgy, a másadik olyan művésznős,a harmadik a topmodell :)

    VálaszTörlés
  6. Egészen párizsi hangulatú képek! Épp az imént néztem egy dokumentumfilmet a kijevi magyarokról, s eszembe jutott a blogod. Úgyhogy gyorsan meg is néztem, s megint találtam benne néhány jó fotót!

    VálaszTörlés
  7. Az ukrán férfitársadalom ezúton is fogadja irigykedésem.. ;)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...